مودم چیست؟
به دستگاه سخت افزاری گفته میشود که در سر سیگنالهای ورودی از شرکت ارائه دهنده اینترنت قرار میگیرد و سیگنالها را به دادههای قابل فهم برای دستگاههایی که میخواهند از اینترنت استفاده کنند تبدیل میکند.
مودمها دو نوع معمولی و ADSL دارند.
مودمهای معمولی از طریق کابل LAN به کامپیوتر یا لپ تاپ متصل میشوند و از WIFI بهرهمند نمیباشند. اما مودمهای ADSL علاوه بر اتصال از طریق کابل میتواند به صورت وایرلس هم اینترنت را در اختیار دستگاههای مورد استفاده شما قرار دهد.
انواع مودم
1. مودمهای معمولی یا با سیم
الف) داخلی (Internal Modem): برروی مادربرد و در داخل کامپیوتر قرار میگیرد.
ب) خارجی (External Modem): از طریق پورتهای خارجی مثل USB به کامپیوتر متصل میشود.
2. مودم وایرلس یا بیسیم
اکثر مودمهای ADSL از نوع بیسیم هستند
3. مودم جیبی یا سیمکارتی
از طریق سیمکارت یکی از اپراتورهای تلفن همراه قابل استفاده است و میتواند در هر زمان و مکان مشروط به حضور آنتن اپراتور از آنها استفاده کرد.
4. مودم پاوربانک
علاوه بر کاربری مودم میتوان از آن به عنوان پاوربانک نیز استفاده کرد.
در انتقال تصویر انواع دوربین مداربسته شامل دوربین مداربستهی باسیم، دوربین مداربستهی وایرلس و دوربین مداربستهی سیمکارتخور که از نوع وایفای هستند استفاده میشود.
5. مودم LTE
این نوع از مودمها نیازی به سیمکارت یا تلفن همراه ندارند و میتوان به صورت بیسیم از اینترنت آنها استفاده کرد.
بازارکار تعمیرات مودم
اینترنت از سال 1373 وارد ایران شد. از آن سال تا کنون روند استفاده از آن در بین کابران افزایشی بوده است. مودم ها یکی از روش ها اتصال به اینترنت بیشتر در بین کاربران خانگی هستند. به همین دلیل روند استفاده از آنها نیز صعودی و کاربران آن روز به روز در حال افزایش اند.
به دلیل سرعت پایین اینترنت گاهی کاربران از چندین خط اینترنت و مودم استفاده میکنند. این موضوع باعث بهبود بازارکار تعمیرات مودم است. زیرا در صورت بروز هر گونه خرابی برای مودم تعمیرات آن صرفه اقتصادی بیشتری خواهد داشت.
بازارکار تعمیرکاران مودم، برای آن دسته ای که در تمایندگی ها فعالیت دارند بسیار مناسب است. این دسته هم از بیمه های شرکتی و هم از دستمزد ماهانه برخورد میباشند. عده ای دیگر نیز برای تعمیرات به صورت آنلاین در سایت های تعمیرات و خدمات رسانی به صورت مستقیم با مشتریان در ارتباط خواهند بود.
هر چند در صورت برخورداری از بودجه مناسب، میتوان به صورت شخصی مغازه ای اجاره یا خریداری نمود. برای این دسته از تعمیرکاران بازارکار پررونق تر است.
درآمد تعمیرات مودم
تعمیرات به عوامل مختلفی بستگی دارد. مهارت بخش مهمی از درآمدزایی است. در این بخش، اساتید مجرب آموزشگاه فنی و مهندسی دکتربرد شما را همراهی خواهند کرد. پس از پایان این دوره شما به راحتی میتوانید وارد بازار کار شوید. همچنین در پایان این دوره مدرک معتبر و بین المللی به شما اعطا خواهد شد.
در کنار مهارت، جلب رضایت مشتری در افزایش درآمد اهمیت بالایی دارد. مشتری مداری به معنای تضمین تداوم کارتان خواهد بود. رضایت مشتری به سرعت و دقت بالایی نیاز دارد. در این زمینه برخورداری از تجربه کافی کمک به سزایی به شما خواهد کرد. به طور متوسط تعمیرات مودم بین بازه 600هزار تا 750 هزار تومان برای مشتری هزینه بر است. به همین دلیل نگهداشتن مشتری باعث تداوم و افزایش درآمد تعمیرکاران خواهد شد.