دوربینهای مداربسته امروزه یکی از پرکاربردترین وسایل امنیتی محسوب میشوند. استفاده از دوربینهای مداربسته در امکان تجاری، اداری و حتی شخصی رایج است. به همین منظور تعمیرات این دوربینها نیز به نسبت کاربردی بودنشون افزایش پیدا کرده است. بنابراین پیشنهاد ما به شما دوره آموزش نصب و تعمیرات دوربین مداربسته است.
در کاردانش تلاش میکنیم تا با استفاده از اساتید مجرب و دورههای عملی خود بهترین آموزشها را به شما عزیزان بدهیم تا بتوانید به محض اتمام دوره وارد بازارکار شده و از مهارتی که فراگرفتهاید کسب درآمد کنید.
شهریه دوره حضوری نصب دوربین مدار بسته: 800/000 تومان
مدت آموزش: 20 ساعت
شهریه دوره حضوری تعمیر دوربین مداربسته: 2/300/000 تومان
نصب و تعمیر دوربین مدار بسته
به کاردانش خوش آمدید!
دورههای آموزشگاه کاردانش به سه صورت خصوصی، نیمه خصوصی و غیر حضوری برگزار میشود. دورههای کاردانش به صورت تئوری و عملی برگزار شده و فراگیران این دورهها را برای فعالیت در بازار کار و کسب درآمد آماده میکند.
همانطور که بارها بر این موضوع تأکید شده، سهولت در یادگیری و آموزش پیوسته با شیب سختی نرمال، یکی از مجموعه ویژگیهایی است که همواره در دورههای آموزشی آموزشگاه کاردانش مدنظر بوده است.
با این وجود هنرجویان و متقاضیان شرکت در همه دورهها از جمله دوره آموزش نصب و تعمیرات DVR و NVR دوربین مداربسته، از بابت یادگیری ساده، آسودهخاطر خواهند بود. از این رو برای شرکت در دوره آموزش نصب و تعمیرات DVR و NVR دوربین مداربسته نیز کافیست تا با برخی از سادهترین و ابتداییترین موضوعات و مباحث آشنایی داشته باشید.
برای کسب اطلاع دقیق و باخبر شدن از جزئیات مربوط به پیشنیازهای علمی، میتوانید به طور مستقیم با واحد مشاوره کاردانش در ارتباط باشید.
در صورت اتمام دوره به هنرجویان مدارک داخلی (فنی حرفهای و تاییدیه معتبر کاردانش) و بین المللی (صادره از وزارت دفاع و آدیسو) ارائه خواهد شد.
هم بله و هم خیر. برخی از مراحل و بخشهای دوره یادگیری نصب و تعمیرات DVR و NVR دوربین مداربسته، به شکل عملی و با اتکای به اجزا و ساختارهای عملیاتی و ملموس پیش رفته و برخی دیگر به شکل تئوریک.
در این دوره آموزشی با وجود تلفیقی از بخشهای عملی و تئوری، مفاهیم بهخوبی در ذهن حک شده و از بابت یادگیری دقیق و در عین حال سهل و ساده، هیچ نگرانی نداشته باشید.
در این دوره همهچیز در خدمت یادگیری بهتر و آسانتر شماست و در هر مرحله که نیاز باشد، ابزار به تناسب وارد پروسه یادگیری میشوند.
دوربینهای مداربسته (CCTV) دسته ای از دوربینها هستند که معمولاً برای نظارت بر اماکن داخلی و خارجی مورد استفاده قرار میگیرند و بسته به شرایط محیط انواع مختلفی دارند. این دوربینها به گروههای مختلفی مانند دوربینهای آنالوگ، دوربینهای دیجیتال و دوربینهای تحت شبکه تقسیم میشوند.
در ادامه با انواع دوربین های مدار بسته و ساختار و اجزای تشکیل دهنده آن آشنا می شویم.
قاب اصلی و قاب پوششی خارجی که نسبت به فضای مورد استفاده آن را انتخاب میکنند.
سنسور، بورد اصلی، کانکتور و بورد تغذیه
لنزهای دارای قابلیت زوم نوعی از لنزها است که با تغییر فاصله کانونی و بزرگ نمایی دوربین، ثبت دقیقتر تصاویر از نقطهای خاص را ممکن میسازد. هر چه فاصله کانونی لنز بیشتر باشد تصویر را کمتر متمرکز میکند و زاویه دید دوربین مداربسته کمتر خواهد بود.
این لنزها معمولاً دارای فوکوس خودکار نیز هستند. برخی از دوربینهای مدار بسته دارای موتور مکانیکی هستند و دارای قابلیت حرکت و تغییر زاویه دید لنز بوده و تغییر منطقه پوشش تصویری دوربین را ممکن میکنند.
انواع لنز دوربینهای مداربسته
لنزهای fix
لنزهای fix صنعتی
لنزهای fix مینی کمرا
لنزهای (varifocal) فاصله کانونی متغیر
لنزهای (motorize) موتور دار
دوربین مداربستهتان از کار افتاده و هیچ تصویری نشان نمیدهد؟
خیلی از افراد با مشکل خرابی دوربین مداربسته روبهرو میشوند ولی خوشبختانه عیبیابی این دوربینها کار آسانیست. ما در ادامه چند روش عیبیابی دوربین مداربسته IP را برای شما جمعآوری کردهایم.
از کار افتادن پلی بک دوربین مداربسته
عدم کنترل دوربین مداربسته از دور
صفحه LED دوربین مداربسته روشنه ولی تصویری نمایش نمیدهد
دوربین مداربستهام در طول روز کار میکند ولی در طول شب کار نمیکند
دید در شب دوربین مداربسته کار نمیکند
نمیتوانم با آیفون یا آیپدم به NVR یا DVR وصل شوم
قابلیت ضبط 24 ساعته غیر فعال است
دوربین مداربسته بخاطر ضعیف بودن سیگنال وای فای وصل نمی شود
چراغ سیستم DVR و یا NVR سبز و قرمز است و چشمک میزند
تصاویر دوربین مداربسته رنگی نیستند، یا شفافیت لازم را ندارند
به کمک روشهایی که در ادامه معرفی میکنیم میتوانید خودتان به تنهایی و بدون نیاز به متخصص، مشکل دوربین مداربسته را شناسایی و رفع کنید.
چرا دوربین مداربسته من کار نمیکند؟
برای پاسخ به این سوال اول از همه باید از بابت اتصالات دوربین مداربسته مطمئن شوید. معمولا با خرید محصول، دفترچه راهنمایی هم همراه آن به کاربر ارائه میشود؛ خوب است که با مطالعه این دفترچه اتصالات دوربین را چک کنید و مطمئن شوید که همه چیز را درست بهم وصل کردهاید.
اگر دوربین مداربسته شما از نوع وایرلس است، باید وای فای را چک کنید و ببینید که دوربین به آن وصل شده است یا نه. همینطور میتوانید اتصال به وسیله کابل را نیز امتحان کنید، شاید مشکل از وایرلس دوربین مداربسته باشد.
اما اگر دوربین مداربسته شما سیمی یا وابسته به فناوری POE است باید چک کنید ببینید که کابلها به خوبی سیگنالهای ویدیویی و برق را منتقل میکنند یا نه. اگر دستگاه قابلیت ساپورت POE را دارد ابتدا تبدیل POE خود را بررسی کنید و از سالم بودن آن مطمئن شوید. اگر سیستم NVR دارید بهتر است تمام اتصالات به آن را نیز بررسی کنید.
درصد بالایی از مشکلاتی که برای دوربینهای مداربسته رخ میدهد حول مشکلات کابلی آن است. مشکلاتی از قبیل روشن نشدن چراغ اینفرارد در شب و نتیجتا عدم ثبت تصاویر، معمولا به کابلها مربوط میشود. بهتر است کابل دیگری را تست کنید و ببینید که آیا مشکل حل شده یا خیر. اگر دوربین مداربسته از PoE پشتیبانی میکند پیشنهاد میکنیم از کابل اترنت Cat 6 و یا Cat 5 استفاده کنید.
یکی از مواردی که افراد معمولا از چک کردن آن غافل میمانند تنظیمات خود دوربین مداربسته است. در این مواقع ممکن است متوجه شوید که دوربین توانایی ضبط ۲۴ ساعته را ندارد، نمیتواند هنگام تشخیص حرکت آلارم را به صدا درآورد، به وای فای وصل نمیشود و یا نمیتواند در شب ویدیو ثبت کند. این نکته را نیز به خاطر داشته باشید که بعضی از قابلیتهای دوربینهای مداربسته از پیش فعال شدهاند در حالی که بعضی دیگر باید به طور دستی فعال شوند. بنابراین فراموش نکنید که تنظیمات را چک کنید.
یکی از قانونهای طلایی هنگام کار نکردن تمام دستگاههای الکترونیکی روشن و خاموش کردن آنهاست. در مورد دوربینهای مداربسته هم این قانون صدق میکند؛ لذا با ریبوت کردن، کش دستگاه پاک شده و تنظیمات آن از نو بالا میآیند و ممکن است مشکل به کلی حل شود. برای ریبوت کردن دوربین مداربسته کافیست منبع تغذیه آن را جدا کرده و پس از چند ثانیه دوباره وصل کنید.
هر دوربین مدار بسته به یک IP جداگانه نیاز دارد تا بتواند به واسطه آن اطلاعات را مبادله کند. لذا در صورتی که دوربین مداربسته دیگری با IP مشابه در شبکه وجود داشته باشد به دلیل اختلالی که در تشخیص IP رخ میدهد، دوربین مداربسته شما از کار میافتد.
برای تشخیص این مشکل دو راه وجود دارد. در روش اول کافیست در کامپیوتری که دوربین مداربسته را به آن وصل کردهاید و در قسمت جستجو، کلمه Cmd را تایپ کنید. در پنجره مشکی باز شده دستور arp -a را تایپ کرده و ببینید که آیا اختلال IP به وجود آمده است یا خیر.
ایده ایجاد سوراخ در دیوارهای خانه برای سیم کشی نصب دوربین مداربسته می تواند کمی نگران کننده باشد، اما میخواهیم خیالتان را راحت کنیم. در نصب دوربینهای مداربسته، میتوان سیم کشی را توسط تجهیزاتی مانند داکت، لوله، سینی کابل و غیره و همچنین عبور کابلها از سقفهای کاذب، کناف و دو پوش برای جلوگیری از روی کار بودن سیم کشی و آسیب به زیبایی ظاهری محیط استفاده کرد. برخی از سیستمهای دوربین مداربسته بیسیم هستند و این موجب آسان شدن نصب این دوربینها در فضاهای کوچک میشود. به طور کلی ما سیستمهایی که با سیمکشی فعال میشوند را بیشتر پیشنهاد میکنیم.
باید مشخص کنید در چه نقاطی نیاز به نظارت دارید و در هر نقطه به چه کیفیت و وضوح تصویری نیاز دارید.
در واقع استفاده از دوربینهایی که به صورت 360 درجه تمام نقاط را مورد بررسی قرار میدهند هم گران است و هم غیرضروری. بنابراین سعی کنید نقاط حساستر را بیابید و پس از آن زاویه دید دوربین را در تک تک مکانهایی که برای نصب دوربین مداربسته مشخص کردهاید را زیر نظر بگیرید تا مطمئن شوید دوربین در آن نقطه بهترین تصویر را به شما میدهد و چیزی مانع ضبط نیست.
زاویه مناسب برای نصب دوربین مداربسته 90 درجه است. یعنی در کنج مربعی فضا بهترین زاویه را دارد و میتواند بیشترین فضا را پوشش دهد.
با توجه به افزایش سرقت در سال گذشته، استفاده از سیستم دوربین های مداربسته افزایش چشمگیری داشته است. مردم برای حفاظت از خانه ها و مغازه ها همچنین پارکینگ هایشان به دوربین های مداربسته رو آورده اند. هزینه خرید دوربین های مداربسته با توجه به کارکرد و فعالیت شبانه روزی آنها معقول به نظر میرسد. با این وجود در صورت برروز مشکل، هزینه تعمیرات آنها بهینه تر از تعویضشان خواهد بود.
همانطور که ذکر کردیم این حرفه رقابت شدیدی خواهد داشت. بنابراین داشتن مهارت و تجربه در این حرفه از جایگاه ویژه ای برخوردار است. ما در آموزشگاه فنی و مهندسی کاردانش، برای جلوگیری از اتلاف وقت کارآموزان از اساتید باتجربه و متخصص کمک گرفته ایم. این دوره به گونه ای است که پس از اتمام با دریافت مدرک بین المللی و معتبر بدون نیاز به کسب تجربه مستقیما وارد بازار کار خواهید شد.
راه های بسیاری برای شروع کارتان وجود دارد. از بهترین آنها اجاره یا خرید مغازه ای جهت ایجاد تعمیرکاه اختصاصی است. اما اگر از بودجه کافی برخوردار نبودید میتوانید رزومه خود را به نمایندگی ها ارسال نمایید و با استخدام در شرکت های خصوصی، از بیمه و مزایای استخدامی بهرهمند شوید.
این روزها اینترنت و فضای مجازی محبوبیت ویژه ای کسب کرده اند. با اندکی سرچ مشتریان میتوانند تعمیرکار مورد نظرشان را پیدا یا نزدیک ترین مرکز خدمات رسانی را انتخاب نمایند. شما هم میتوانید با ثبت نام در این سایت ها با مشتریان خود ارتباط برقرار کنید.
درآمد به عوامل مختلفی بستگی دارد. از مهم ترین آنها مهارت های فنی است. اینکه از مدرک و دانش مناسبی برخوردار باشید، سبب جذب اعتماد در مشتریان خواهید بود. از دیگر موارد مهم رضایت مشتری است. این مورد به میزان زیادی از دقت و سرعت تعمیرکار باز میگردد. بنابراین باید توجه داشته باشید؛ در بهترین حالت و کمترین زمان ممکن کار را به مشتری تحویل دهید.
برای آشنا شدن با مشتری، تبلیغات بهترین روش معرفی به مشتری خواهد بود. گاهی حتی خرید یا اجاره تعمیرگاه در مکانی شلوغ باعث جذب مشتریان بیشتر برای شما میشود.
کاردانش | آموزش تخصصی تعمیرات ماینر
آموزشگاه کاردانش در سال 1394 با فعالیت شبانه روزی و زحمات مهندس کرمانی و تعدادی از مهندسین دانشگاههای معتبر کشور شروع به فعالیت نمود، این موسسه با بکارگیری اساتید بنام و مجرب که سابقه فعالیت زیادی در صنعت برق داشتهاند بر این هدف است تا مفاهیم صنعتی دانش برق را به صورت عملی به کارآموزان علاقهمند به رشته برق انتقال دهد.
دوره های تعمیرات ماینر و تجهیزات الکترونیک رد کردن
سوالی دارید؟
به کاردانش خوش آمدید!