تعمیرات تجهیزات پزشکی یکی از پردرآمدترین زمینههای فعالیت در بازار کار این روزها به حساب میآید. آموزش نصب و راه اندازی قطعات پزشکی و تعمیرات آنها عمدهترین زمینه فعالیت متخصصان این حوزه است. هنرجویان پس از گذراندن این دوره در مجموعه کاردانش و کسب مدارک معتبر از این آموزشگاه میتوانند در شرکتهای تجهیزات پزشکی، بیمارستانها، آزمایشگاهها، مراکز تصویربرداری، کلینیکها و مطبهای دندانپزشکی مشغول به کار شوند.
این دوره بر دو حوزه تعمیرات برد و تعمیرات مکانیک تجهیزات پزشکی تمرکز دارد که عمده تمرکز بر تعمیرات برد این تجهیزات است.
آموزش جامع تعمیرات تجهیزات دندانپزشکی: ۶/40۰/۰۰۰ تومان
مدت زمان: 40 ساعت
آموزش یونیت: 2/300/000 تومان
نصب و راه اندازی یونیت: 800/000 تومان
بازسازی یونیت: 2/300/000 تومان
اینسترومنت: 2/000/000 تومان
آموزش یونیت: 15 ساعت تئوری و 10 ساعت عملی
نصب و راه اندازی یونیت: 2 ساعت عملی
بازسازی یونیت: 15 ساعت تئوری و 10 ساعت عملی
اینسترومنت:10 ساعت تئوری و 10 ساعت عملی
دوره حضوری:6/500/000 تومان
مدت زمان: 40 ساعت
دوره حضوری: 1/60۰/۰۰۰ تومان
مدت زمان: 14 ساعت
به کاردانش خوش آمدید!
هم بله و هم خیر. برخی از مراحل و بخشهای دوره یادگیری تعمیرات تجهیزات پزشکی، به شکل عملی و با اتکای به اجزا و ساختارهای عملیاتی و ملموس پیش رفته و برخی دیگر به شکل تئوریک.
در این دوره آموزشی با وجود تلفیقی از بخشهای عملی و تئوری، مفاهیم بهخوبی در ذهن حک شده و از بابت یادگیری دقیق و در عین حال سهل و ساده، هیچ نگرانی نداشته باشید.
در این دوره همهچیز در خدمت یادگیری بهتر و آسانتر شماست و در هر مرحله که نیاز باشد، ابزار به تناسب وارد پروسه یادگیری میشوند.
همانطور که بارها بر این موضوع تأکید شده، سهولت در یادگیری و آموزش پیوسته با شیب سختی نرمال، یکی از مجموعه ویژگیهایی است که همواره در دورههای آموزشی آموزشگاه کاردانش مدنظر بوده است.
با این وجود هنرجویان و متقاضیان شرکت در همه دورهها از جمله دوره آموزش تعمیرات تجهیزات پزشکی، از بابت یادگیری ساده، آسودهخاطر خواهند بود. از این رو برای شرکت در دوره آموزش تعمیرات تجهیزات پزشکی نیز کافیست تا با برخی از سادهترین و ابتداییترین موضوعات و مباحث آشنایی داشته باشید.
برای کسب اطلاع دقیق و باخبر شدن از جزئیات مربوط به پیشنیازهای علمی، میتوانید به طور مستقیم با واحد مشاوره کاردانش در ارتباط باشید.
در صورت اتمام دوره به هنرجوبان آموزشگاه کاردانش مدارک داخلی (فنی حرفهای، تاییدیه معتبر کاردانش) و بین المللی (صادره از وزارت دفاع، آدیسو) ارائه میگردد.
دورههای کاردانش به سه صورت خصوصی، نیمه خصوصی و غیر حضوری برگذار میشود و اطلاعات به دو شکل عملی و تئوری در اختیار هنرجویان قرار میگیرد به صورتی که آنها را برای ورود به بازار کار و کسب درآمد آماده کند.
تعمیرکاران تجهیزات پزشکی معمولاً موارد زیر را انجام میدهند:
تعمیرکاران تجهیزات پزشکی، همچنین به عنوان تکنسین تجهیزات پزشکی (BMETs) شناخته میشوند، طیف وسیعی از تجهیزات الکترونیکی، الکترومکانیکی و هیدرولیکی مورد استفاده در بیمارستانها و مطب پزشکان را تعمیر میکنند. آنها ممکن است روی مانیتورهای بیمار، دفیبریلاتور، ونتیلاتور، دستگاههای بیهوشی و سایر تجهیزات حمایتی زندگی کنند. آنها همچنین ممکن است بر روی تجهیزات تصویربرداری پزشکی (اشعه ایکس، اسکنرهای CAT و تجهیزات سونوگرافی)، میزهای کنترل صدا و ویلچرهای برقی کار کنند. علاوه بر این، آنها تجهیزات پزشکی مورد استفاده دندانپزشکان و چشم پزشکان را تعمیر میکنند.
اگر دستگاهی مشکل داشته باشد یا در حد توان خود کار نکند، تعمیرکاران ابتدا این مشکل را تشخیص میدهند. آنها سپس قطعات مکانیکی، الکترونیکی یا هیدرولیکی را تنظیم میکنند یا نرم افزار را اصلاح میکنند تا تجهیزات را مجدداً کالیبره کرده و مشکل را برطرف کنند.
تعمیرکاران تجهیزات پزشکی از ابزارهای مختلفی استفاده میکنند. اکثر آنها از ابزارهای دستی مانند پیچ گوشتی، آچار و لحیم کاری استفاده میکنند. دیگران از ابزارهای الکترونیکی مانند مولتی متر و رایانه استفاده میکنند. بسیاری از تجهیزاتی که آنها نگهداری و تعمیر میکنند از نرم افزارهای تخصصی تجهیزات آزمایش استفاده میکنند. تعمیرکاران از این نرم افزار برای کالیبراسیون ماشین آلات استفاده میکنند.
تعمیرات تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی یکی از پردرآمدترین مشاغل کشور می باشد. امروزه با افزایش قیمت دلار ، وجود تحریم ها، خرید و جایگزینی تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی به آسانی نمیباشد. به همین جهت تعمیرات و نگهداری این تجهیزات ارزش والایی یافته است. برخلاف آنچه که به نظر میرسد؛ یادگیری اسامی و ظاهر پیچیده تجهیزات بسیار آسان میباشد.
درآمد تعمیرات تجهیزات پزشکی بسیار مناسب است. یعنی برای تعمیر هر دستگاه میتوان تا سی درصد قیمت اصلی دستگاه را دریافت کرد. با احتساب متوسط، تعمیرات روزانه یک دستگاه و کارکرد 25 روزه و متوسط دریافت 500 هزار تومان از هر دستگاه حداقل دریافتی ماهانه دوازده میلیون و پانصد هزار تومان خواهد بود.
برای تعمیرات تجهیزات پزشکی داشتن مهارت های فنی از الزامات است. با این وجود از دیگر مهارت های مورد نیاز متخصصین این حرفه، روش های برقراری ارتباط و مدیریت زمان میباشند. علاوه بر اینها شرکت ها، بیمارستان ها و سایر موسسات مشابه، باید به راحتی بتوانند به تجهیزات دسترسی داشته باشند. همچنین باید تجهیزات آنها از کارایی بالایی برخوردار باشند. به همین دلیل پیدا کردن یک فرد متخصص برای تعمیرات تجهیزات پزشکی و دندان پزشکی بسیار حائز اهمیت میباشد.
و از تمام موارد گفته شده مهم تر، سرعت تعمیرات در این حرفه اهمیت دوچندانی دارد. به علت سروکار داشتن با بیماران یا موقعیتهای اورژانسی، تعمیرات در اسرع وقت باید صورت بگیرند. اینکار موجب جلب رضایت مشتری نیز خواهد شد. تمام موارد بالا در غالب نکاتی در جلسات دوره آموزش تعمیرات تجهیزات پزشکی آموزشگاه کاردانش ارائه خواهند شد.
کاردانش | آموزش تخصصی تعمیرات ماینر
آموزشگاه کاردانش در سال 1394 با فعالیت شبانه روزی و زحمات مهندس کرمانی و تعدادی از مهندسین دانشگاههای معتبر کشور شروع به فعالیت نمود، این موسسه با بکارگیری اساتید بنام و مجرب که سابقه فعالیت زیادی در صنعت برق داشتهاند بر این هدف است تا مفاهیم صنعتی دانش برق را به صورت عملی به کارآموزان علاقهمند به رشته برق انتقال دهد.
دوره های تعمیرات ماینر و تجهیزات الکترونیک رد کردن
سوالی دارید؟
به کاردانش خوش آمدید!