10 درصد تخفیف ویژه  یلدایی  از امروز  تا  30 آذر ماه در تمامی دوره ها 

قهوه سازها با توجه به حساسیت ساخت و قطعاتی که در آنها به کار رفته اند؛ نیاز به خدمات تخصصی تری دارند. این موضوع که قهوه ساز ها به ویژه اسپرسوسازها در زندگی روزمره ما از جایگاه ویژه‌ای برخوردار می‌باشند؛ اهمیت عیب یابی و تشخیص اولیه مشکلات آنها را نشان می‌دهد. در این مقاله به صورت کلی و در حد نیاز خانگی به عیب یابی قهوه ساز زیگما پرداخته ایم. با این وجود لازم به ذکر است؛ بهترین راه رفع مشکلات و ایجاد آسیب کمتر در قهوه ساز زیگما سپردن آن به یک متخصص و تکنسین تعمیرات قهوه ساز می‌باشد.

آموزشگاه دکتربرد برای علاقه مندان به یادگیری تعمیرات دوره آموزش تعمیرات قهوه ساز خانگی و صنعتی را با همراهی اساتید برجسته که خود از تعمیرکاران نامی این حرفه می‌باشند؛ ارائه می‌کند. در این دوره به هنرجویان تکنیک های تخصصی تعمیرات انواع قهوه ساز و شناخت قطعات، به علاوه راهنمای استفاده استاندارد از آنها را به هنرجویان به صورت کامل آموزش خواهیم داد. همچنین این دوره شامل تکنیک های جذب مشتری و افزایش درآمد در این حرفه نیز می‌شود. دوره آموزش تعمیرات انواع قهوه ساز از استاندارد بین المللی برخوردار می‌باشند؛ در پایان آن آزمونی برای کسب مدرک گرفته خواهد شد. در صورت قبولی با نمره بالا در این آزمون اساتید دوره به شما در ورود به بازار کار کمک خواهند کرد. در صورت تمایل به شرکت در دوره و بدست آوردن اطلاعات بیشتر با مشاورین ما تماس حاصل کنید.

مشکلات دستگاه اسپرسو ساز زیگما

چرا چراغ دکمه توقف چشمک می‌زند؟

خاموش بودن آب در شبکه اصلی

مطمئن شوید که آب در منبع اصلی روشن است.

خارج شدن آب زیادی که در یک زمان از شیر

دستگاه را از طریق کلید پاور، خاموش کنید. 10 ثانیه صبر کنید سپس به موقعیت 1  یا روشن بچرخانید. با بررسی سطح سنج آب از پر شدن دیگ اطمینان حاصل کنید. اگر چراغ های توقف روی صفحه لمسی چشمک می زند؛ این روش را تکرار کنید. وقتی چراغ پرکننده دیگ خاموش شد، کلید پاور را در موقعیت 2، نماد عنصر، قرار دهید. 15 تا 20 دقیقه صبر کنید تا دستگاه به سوزن سمت راست گیج با نوار قرمز رنگ یا دما برسد.

چرا شیر کف نمیکند؟

آهسته یا کم بودن فشار بخار

فشار دیگ بخار را در 1.0 بار بررسی کنید.

مسدود شدن نازل بخار

نازل را به طور کامل خارج کرده و کاملا تمیز کنید.

کیفیت شیر

یک بسته جدید شیر را امتحان کنید.

تلاش برای کف کردن مجدد شیر آب پز

محتویات ظرف شیر را دور بریزید، کاملا بشویید و دوباره با شیر تازه امتحان کنید.

چرا قهوه سرد است؟

دمای کارکرد دستگاه

مطمئن شوید که دستگاه در موقعیت 2، قرار گرفته است. 15-20 دقیقه صبر کنید؛ تا دستگاه به دمای 1.0 بار برسد.

داغ نبودن نگهدارنده‌های فیلتر

نگهدارنده‌های فیلتر را در سر گروه دم‌آوری قفل کنید؛ و با فشار دادن دکمه پارچ به مدت 1 دقیقه، آب داغ را بشویید. دکمه توقف را فشار دهید. همیشه نگهدارنده های فیلتر را پس از تهیه قهوه در سرهای گروه دم قفل نمایید. با این کار دما را حفظ کنید.

چرا قهوه آهسته یا سریع پخش می‌شود؟

بسته شدن سر فیلتر

از نگهدارنده فیلتر با سبد فیلتر کور استفاده و طبق تمیز کردن روزانه تمیز کنید.

استفاده بیش از حد از قهوه در نگهدارنده فیلتر

سبد فیلتر صحیح را در نگهدارنده فیلتر بررسی کنید. یعنی  برای یک پیمانه قهوه، مخزن تک فیلتری و مخزن فیلتر دوتایی برای دو پیمانه قهوه در جای فیلترها قرار دهید.

بررسی کردن فشار پمپ عملکرد در بار 9

آب را از سر فیلتر دم‌آوری با نگهدارنده فیلتر حاوی قهوه عبور دهید؛ و سوزن سمت چپ گیج را در بار 9.0، با نوار آبی، قرار دهید.

تنظیم خیلی کم آسیاب

تنظیم آسیاب را تغییر دهید.

تیمپ یا فشرده شدن قهوه در نگهدارنده فیلتر بیش از حد

قهوه را از نگهدارنده فیلتر دور بیندازید. آن را از آسیاب پر کنید و دوباره به صورت صحیح فشار دهید.

چرا نگهدارنده فیلتر به سختی بارگذاری می‌شود؟

زیاده روی در نگهداری فیلتر قهوه

همانطور که پیش تر گفته شد؛ باز هم میزان استفاده صحیح را در نگهدارنده فیلتر بررسی کنید. یعنی سبد تک فیلتری برای یک پیمانه قهوه در جای فیلتر تک، سبد فیلتر دوتایی برای دو پیمانه قهوه در جا فیلتر دوتایی قرار داشته باشد. اکثر مشکلات در ارائه قهوه نامناسب یا مغایر با سلیقه مصرف کننده از این مورد سرچشمه می‌گیرد.

آسیب دیدن واشر

واشر نیاز به تعویض دارد.

چرا قهوه از نگهدارنده فیلتر نشت می‌کند؟

تجمع قهوه روی واشر

از نگهدارنده فیلتر با سبد فیلتر کور استفاده کنید. و طبق برنامه روزانه آن را تمیز کنید.

آسیب دیدن سبد فیلتر

سبد فیلتر نیاز به تعویض دارد.

آسیب دیدن واشر

واشر نیاز به تعویض دارد.

چرا از جلوی دستگاه در زیر سینی قطره نشتی می‌کند؟

مسدود شدن لوله زباله یا جعبه

سینی چکه را بردارید؛ و جعبه زباله و لوله زباله را تمیز کنید. هر گونه رسوب قهوه را با یک پارچه مرطوب بردارید. آب داغ را داخل جعبه بریزید تا جریان روشن شود.

سرریز شدن بویلر

کلید پاور دستگاه را در موقعیت خاموش قرار دهید.

چرا پشت دستگاه نشتی دارد؟

سرریز شدن بویلر

کلید پاور دستگاه را در موقعیت خاموش قرار دهید.

چرا میزان قهوه در فنجان نامناسب است؟

تنظیم دوز نادرست روی پد لمسی

پد لمسی نیاز به تنظیم مجدد دارد.

انتخاب شدن دکمه نادرست روی پد لمسی

نمودار پد لمسی را بررسی کنید تا از استفاده صحیح از دکمه ها مطمئن شوید.

علت گرم نشدن آب در قهوه ساز زیگما چیست؟

از دلایل اصلی گرم نشدن آب در قهوه ساز زیگما وجود مشکلاتی در اتصالات و سیم برق دستگاه می‌باشد. سیم رابط و دوشاخه را به پریز دیگری وصل کنید. با این کار منبع ایراد که از دوشاخه است؛ یا در پریز مورد استفاده مشخص خواهد شد. اگر با حل این موارد مشکل همچنان ادامه داشت؛ به تعمیرکار حرفه ای یا نمایندگی فروش قهوه ساز زیگمای خود مراجعه کنید.

اگر در سیم برق مشکلی وجود نداشت باید به سراغ المنت دستگاه بروید. به طور کلی المنت در قهوه سازها وظیفه ی گرم کردن آب و تولید حرارت را دارد. اگر دستگاه به برق است ولی همچنان گرم نمی‌شود؛ ممکن است المنت سوخته و نیاز به تعمیر و یا تعویض داشته باشد.

علت تلخ بودن بیش از حد قهوه آماده شده در قهوه ساز زیگما چیست؟

در صورتی که قهوه در قهوه ساز زیگما یا قهوه جوش بیش از اندازه تلخ می‌شود؛ نشانه ی از استفاده از مقدار زیادی قهوه است. در این شرایط باید از پیمانه ی درستی برای ریختن قهوه استفاده شود. از دیگر دلایل تلخ بودن بیش از اندازه قهوه نیز می‌توان به وجود رسوب قهوه در داخل قهوه ساز زیگما اشاره کرد. برای جرم گیری قهوه ساز زیگما باید با استفاده از مواد شوینده ضعیف یا طبیعی داخل قهوه ساز زیگما، فیلترهای آن را تمیز نمایید. با تمیز کردن به موقع قهوه ساز زیگما طعم بهتری را تجربه خواهید کرد.

علت جوشیدن قهوه در زمان آماده سازی چیست؟

ترموستات از قطعات مهم در قهوه ساز زیگما است. خرابی یا عدم تنظیم صحیح آن، باعث جوشیدن قهوه در دستگاه خواهد شد. برای جلوگیری از جوشیدن قهوه باید ترموستات قهوه ساز زیگما را تنظیم نمایید. اگر ترموستات قهوه ساز زیگمای شما تنظیم نشده باشد؛ باید برای تعویض یا تعمیر آن اقدام کنید.

دومین دلیل جوشیدن قهوه، ممکن است؛ خمیدگی یا گرفتگی سوپاپ قهوه ساز زیگما باشد. با بررسی سوپاپ می‌توانید از مشکل آن به طور قطع اطلاع یابید. سپس مطمئن می‌شوید که باید آن را تعمیر یا تعویض کنید. این کار را به هیچ عنوان در صورتی که تجربه کافی برخوردار نیستید؛ بدون کمک متخصص انجام ندهید.

معرفی برندهای قهوه ساز

قهوه ساز ها نیز مانند سایر دستگاه های الکترونیک، انواع مختلفی دارند. این گوناگونی به جهت تمرکز دستگاه ها بر روی عملکرد خاصی است. ممکن است همه این برند ها در مجموع کارایی یکسانی داشته باشند؛ با این وجود در برخی زمینه ها بهتر از انواع دیگر عمل خواهند کرد. به همین دلیل هر کدام آنها مناسب یک موقعیت یا یک مکان خاص خواهند بود. همچنین شناخت آنها برای تعمیر و عیب یابی آنها کمک بزرگی می‌کند.

  • آرچلیک Arcelik
  • برویل Breville
  • بوش Bosch
  • تفال Tefal
  • زیگما Delonghi
  • روونتا Rowenta
  • ساپر Sapor
  • فلر Feller
  • فیلیپس Philips
  • کنوود Kenwood
  • کیچن اید Kitchen aid
  • مولینکس Moulinx
  • هاردستون Hardstone
  • تی اند دی T & D
  • اخوان Akhavan
  • فاستر Foster
  • ویداس Vidas
  • فلاویا Flavia
  • تکنو Tecno
  • گوسونیک Gosonic
  • دلمونتی Delmonti
  • بکو Beko

نکات مهم برای افزایش ماندگاری قهوه ساز زیگما

مشکلات دستگاه اسپرسو ساز زیگما

  1. عدم مصرف مقدار زیاد قهوه در دستگاه، باعث ماندگاری بالای و مدت زمان استفاده از قهوه ساز زیگمای شما خواهد شد.
  2. استفاده پشت سر هم از مدل های خانگی این دستگاه باعث ایجاد آسیب های جبران ناپذیری خواهد شد. علت این امر نیز حرارتی است؛ که با هر بار استفاده از دستگاه ساطع می‌شود.
  3. تمیز کردن قطعات دستگاه در ماندگاری دستگاه و افزایش کیفیت قهوه کمک شایانی می‌کند.
  4. سالم بودن سیم رابط دستگاه برای عدم ایجاد هرگونه انصالی در آن موثر است.
  5.  توجه به عدم نفوذ آب در هر بار استفاده از دستکاه به قطعات الکترونیکی داخلی آن بسیار مهم است.
  6. استفاده از میزان استاندارد قهوه خشک در درست کردن قهوه از نقاط قوت یک قهوه ایده آل است.
  7. هر دستگاهی دستورالعمل متناسب خود را جهت آسیاب کردن قهوه دارد. بنابراین مطمئن شوبد این مورد را رعایت می‌کنید.
  8. نظافت بیرونی در کنار نظافت درونی از اهمیت بالایی جهت ماندگار کردن دستگاه برای مدت طولانی خواهد داشت.
  9. فراموش نکنید به صورت منظم و دوره ای دستگاه قهوه ساز زیگمای خود را سرویس کنید.
  10. بعد از هر بار استفاده حتما با شستشو قسمت های سبد فیلتر و نازل بخار، دستگاه زیگما را تمیز نمایید. اگر دستگاه شما دارای مجموعه کف‌کننده می‌باشد؛ برای مدتی پس از استفاده بخار را چند ثانیه به کمک یک پارچ کف‌گیر پر از آب خارج کنید، سپس لوله و کف‌کننده را با یک پارچه مرطوب تمیز کنید.

چگونه مشکل اسپرسو ساز را تشخیص دهیم؟

  1. دستگاه اسپرسوساز کار نمی کند: مطمئن شوید که برق در پریز  در جریان است و سیم برق را تست کنید. سوئیچ و ترموستات را نیز تست نمایید. برای این کار به راهنمای تعمیرات کنترل های لوازم خانگی مراجعه کنید. فیوز و المنت گرمایشی ممکن است نیاز به تعویض یا سرویس داشته باشند.
  2. اسپرسو از فنجان فیلتر چکه نمی‌کند: ممکن است علت این مورد سفت یا ریز شدن بیش از اندازه تفاله ها شده باشند.
  3.  قهوه آماده شده خیلی سریع بیرون می‌آید یا ضعیف است: مطمئن شوید که از آسیاب مناسب و مقدار مناسب آب استفاده می‌کنید. مقدرار استاندارد آنها معمولاً 1/4 فنجان در هر 2 قاشق غذاخوری قهوه می‌باشد.
  4. اسپرسو از اطراف فنجان فیلتر بیرون می‌زند: فنجان فیلتر را بررسی و تمیز نمایید. مطمئن شوید که مجموعه سبد فیلتر کاملاً د رقهوه ساز جا می‌گیرد. همچنین نسبت استاندارد آب و قهوه مورد نظرتان را بررسی کنید. در صورت نیاز واشر را برداشته و آن را تعویض نمایید.
  5. اسپرسو داغ نمی‌شود: المنت حرارتی و ترموستات را تست نمایید. ممکن از المنت سوخته باشد.
  6. اگر اسپرسوساز دارای بخار کم یا فاقد بخار می‌باشد: دستگاه را خاموش نمایید. سپس بگذارید خنک شود. پس از آن کف‌ساز و لوله بخار را جدا و تمیز کنید.
  7. رسوبات مواد معدنی مسیرهای عبور را در دستگاه زیگما مسدود کرده اند: در صورت امکان از آب مقطر یا تسویه شده استفاده نمایید. همچنین فراموش نکنید؛ دستگاه را به صورت دوره ای تمیز کنید.

آیا برای تعمیر اسپرسو ساز به ابزار خاصی نیاز هست؟

می توانید قطعات جایگزین برای اسپرسوساز خود را از طریق سازنده یا نمایندگی های آن تهیه کنید. علاوه بر این، برخی از فروشگاه های فروشنده قطعات تعویضی، ابزار مورد نیاز را در اختیاز شما قرار خواهند داد. ابزارهای اساسی که ممکن است برای تعمیر قهوه ساز زیگما نیاز داشته باشید شامل:

  • پیچ گوشتی
  • انبردست یا آچار
  • مولتی متر

مراحل تعمیر اسپرسو ساز چیست؟

مشکلات دستگاه اسپرسو ساز زیگما

  • سرویس واشر
  1. جدا کردن واشر درپوش فشار با دقت
  2. برداشتن حلقه ، برای این کار ابتدا نیاز به برداشتن هر پیچی که حلقه فشار را در جای خود نگه می دارد، خواهید داشت.
  3. بررسی وجود ترک در درپوش فشار و تعویض آن در صورت نیاز
  • سرویس سر پخش کننده آب گرم
  1. برداشتن حلقه قفل را با پیچ گوشتی
  2. جدا کردن صفحه فیلتر و واشر را با دقت
  3. شتسوشوی تمام قطعات را با آب صابون و تعویض واشر در صورت لزوم
  • سرویس دستگاه کف ساز
  1. باز کردن پیچ کف کننده را از لوله بخار؛ سپس برداشتن حلقه هواکش
  2. بررسی کردن روتور، تعویض آن در صورت آسیب دیدگی
  3. شستوشوی تمام قسمت های مجموعه کف ساز با آب گرم و صابون
  4. خشک و سرهم ساختن دوباره مجموعه کف ساز
  5. تست دوباره قطعات الکتریکی مانند سیم برق، کلید روشن و خاموش، دیگ بخار و کویل آب گرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − 6 =

سبد خرید
ورود

16 + 4 =

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری
enemad-logo