جشنواره زمستانه تا بهار(جشنواره عیدانه) ۱۰ درصد تخفیف در کل دوره ها مهلت ثبت نام فقط و فقط تا ۲۹ اسفند ماه ۱۴۰۲

لوگو آموزشگاه کار دانش
لوگو آموزشگاه کار دانش

مزایا و معایب پکیج دیواری

دسته بندی :آموزش نصب و تعمیرات پکیج دیواری ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ kar-danesh 3930
مزایا و معایب پکیج دیواری

در سالهای اخیر پکیچ های دیواری از محبوبیت خاصی برخوردار شده اند. با این وجود پیش از اینکه تصمیم به خرید آنها بگیرید، بهتر است اندکی با آنها آشنا شوید. با این حال اساتید مجرب و متخصص آموزشگاه کاردانش، اطلاعات کامل تری را در دوره آموزش نصب و تعمیرات پکیج دیواری، در اختیار هنرجویان قرار خواهند داد. از ویژگی های این دوره پشتیبانی مادام العمر و ارائه مدرک بین المللی و معتبر می‌باشد. اساتید در این دوره، هنرجویان را برای وارد بازار کار آماده خواهند شد. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید.

مزایا و معایب پکیج دیواری چیست؟

مزایا و معایب پکیج دیواری

ابتدایی ترین نکته برای شناخت بیشتر پکیج ها، دسته بندی آنها می‌باشد. پکیج ها در  سه نوع زمینی و دیواری و چگالشی موجود هستند. این دستگاه ها در دهه های اخیر جایگزین موتورخانه‌های مرکزی شده اند. کاری که پکیج انجام می‌دهد؛ گرم کردن آب برای مصارف خانگی و تامین آب گرم شوفاژهاست.

مزایا

  1. بزرگ ترین مزیت پکیج ها، برخورداری از هزینه مناسب در مقایسه با موتورخانه هاست.
  2. بازدهی پکیج ها بسیار بیشتر از موتورخانه ها و سایر دستگاه های  گرمایشی می‌باشد.
  3. هزینه نصب و راه اندازی از سیستم های پرمایشی قدیمی، بسیار کمتر خواهد بود.
  4. تعمیر و راه اندازی راحت و آسان، بخش زیادی از این موضوع به وزن زیاد سیستم های مرکزی یا موتورخانه ها باز می‌گردد. همچنین حجم مناسب پکیج ها باعث جاگرفتن آنها در اکثر نقاط خانه است.
  5. مدل های چگالشی پکیج ها، بازده بسیار بیشتری از سایر مدل ها دارند.
  6. پکیج‌های همراه با فن کویل، با کاهش هزینه و انرژی محیط را گرم تر خواهند کرد. پرشر سوئیچ هوا در این سیستم بسیار کاربردی واقع شده اند.
  7. برای نصب و راه اندازی پکیج ها نیازی به فضای بزرگ نمی‌باشد.
  8. پکیج‌های دیواری در مصرف انرژی نیز بسیار بهینه هستند. برای مثال در این دستگاه‌ها به هیچ عنوان هدر رفتن آب را شاهد نیستیم(برخلاف موتورخانه‌ها در هنگام تعمیرات و تغییر فصل)
  9. پکیج ها را  می‌توان بر روی دیوار نصب نمود و این کار از بسیاری حوادث جلوگیری خواهد کرد.
  10.  پکیج دیواری، دارای امنیت بالایی هستند. سیستم تعبیه دیده شده ای از سنسورهای تشخیص دهنده در پکیج ها وجود دارد. این سنسورها باعث جلوگیری از خطر و اقدام به رفع آن به صورت پیش فرض خواهند شد. در برد اکثر پکیج ها این عمل انجام می‌شود.
  11. قابلیت نشان دادن انواع کدهای خطا بر روی پکیج مهیاست. در صورت بروز هرگونه مشکل، پکیج با این کدها به شما اطلاع رسانی خواهد کرد.

معایب

  1. پکیج ها در دراز مدت فرسودگی بیشتری خواهند داشت. این امر به سبب کاربرد گسترده آنها می‌باشد.
  2. کارایی پکیج ها در خانه های بالای 300 متر، کاهش خواهد یافت.
  3. در بهترین حالت نیز پکیج ها فضایی را اشغال خواهند کرد.
  4. کاهش رطوبت و اکسیژن در اطراف محل قرار گیری پکیج ها اتفاق میفتد. این موضوع به کودکان و سالمندان خانه آسیب خواهد زد.
  5. در صورت بروز احتراق، به دلیل وجود دودکش خروجی امکان نشت گاز و خطر مرگ وجود دارد.
  6.  نصب پکیج در بالکن ها، باعث به وجود آمدن خطراتی برای پرندگان خواهد شد.
  7. پکیچ ها فاقد مخزن پشتیبان برای نگهداری آب هستند. این امر باعث کاهش فشار آب، در شرایط استفاده هم زمان افراد خانه خواهد شد.
  8. پکیج ها گاهی دچار آبدهی می‌شوند. این موضوع می‌تواند به آشپرخانه و کابینت ها صدمه وارد نماید.
  9. پکیج های چگالشی پیچیدگی بسیاری دارند. به این معنی است؛ که هزینه تعمیرات آنها زیاد است. از دیگر دلایل این موضوع مدت زمان طولانی تعمیرات این نوع از پکیج ها می‌باشد.
  10. در مورد پکیج های معمولی نیز باید گفت به دلیل سنسورهای زیادی که دارند؛ به تعمیرات دوره این نیاز پیدا خواهند کرد. چراکه حساسیت آنها  افزایش خواهد یافت.

با وجود این معایب، بازهم استفاده از پکیج ها توصیه می‌شود. چرا که مصرف انرژی بهینه ای دارند. همچنین همانطور که گفته شد از بازدهی بیشتری در مقابل هزینه کمتر برخوردار هستند. در صورتی که پکیج شما به صورت منظم و دوره ای سرویس دهی شود، از به وجود آمدن سایر مشکلات پیشگیری خواهد شد.

انواع پکیج دیواری

مزایا و معایب پکیج دیواری

برقی

در دو مدل دیواری و زمینی و بدون صدا وجود دارند. متاسب ترین پکیج از جهت کمترین آسی رسانی به محیط زیست این نوع پکیج می‌باشد.

گازسوز

نیز فاقد صدا هستند. این مدل ها در دو نوع زمینی و دیواری قرار گرفته اند. این مدل به همراه پکیج های برقی از کم صدا ترین انواع پکیج هستند.

 دوگانه سوز

تنها شامل انواع زمینی می‌باشند. این مدل از پکیج ها در موتورخانه ها و خارج از واحدهای مسکونی، نصب می‌شوند.

گازوئیل سوز

ابن مدل نیز همانند دوگانه سوزها در موتورخانه ها و بیرون از خانه ها قرار می‌گیرند. تنها تفاوت این دو مدل در سوخت مصرفی آنهاست.

همچنین ما در مقاله محل نصب پکیج های دیواری طبق مقررات ملی ساختمان، به نکات و قوانین مهمی که در نصب پکیج باید رعایت شوند؛ پرداخته ایم. از جمله این نکات می‌توان به انتخاب نوع پکیج بر اساس متراژ خانه اشاره نمود. در صورت تمایل به خرید پکیج مطالعه این مقاله برای شما خالی از لطف نیست.

kar-danesh

مطالب اخیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 − دو =

لینک کوتاه: