جشنواره زمستانه تا بهار(جشنواره عیدانه) ۱۰ درصد تخفیف در کل دوره ها مهلت ثبت نام فقط و فقط تا ۲۹ اسفند ماه ۱۴۰۲

لوگو آموزشگاه کار دانش
لوگو آموزشگاه کار دانش

عیب یابی و تعمیر شارژر موبایل

دسته بندی :آموزش تعمیرات موبایل ۶ تیر ۱۴۰۱ kar-danesh 4197

شارژرها به دلیل استفاده مداوم و دوره ای، به صورت پیوسته در معرض خراب شدن و آسیب دیدگی قرار دارند. به همین دلیل عیب یابی شارژر، در کنار آموزش از نحوه استفاده درست از آن، کمک شایانی جهت افزایش ماندگاری و طول عمرشان خواهد کرد. در این مقاله به آموزش کامل عیب یابی و تعمیر شارژر موبایل می‌پردازیم. با این حال برخی از مراحل این کار، نیاز به تعمیرکار و آموزش های تخصصی دارد. توصیه ما این است؛ که تا حد امکان از تعمیرات غیر تخصصی پرهیز کنی.

علاقه مندان به تعمیرات شارژر و موبایل می‌توانند با شرکت در دوره آموزش تعمیرات موبایل آموزشگاه کاردانش، همه چیز پیرامون موبایل و وسایل جانبی آن را به صورت تخصصی، آموزش ببینند. از ویژگی های کاردانش برخورداری از کادر پشتیبانی حرفه ای با تضمین 5 ساله هنرجویان دوره های آموزشی است. به علاوه، این دوره شامل مدرک معتبر بین المللی می‌شود. درصورت علاقه هنرجویان، در پایان دوره توسط اساتبد به بازارهای کار معرفی خواهند شد. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با مشاورین ما در تماس باشید.

عیب یابی و تعمیر شارژر موبایل

خم شدن شاخک ها

برای عیب یابی و تعمیر شارژر موبایل ابتدا شاخک‌ها را بررسی کنید.

  1. شاخک ها را از طریق یک ذره بین در انتهای شارژر که در دورترین فاصله از دوشاخه دیواری آداپتور برق متناوب قرار دارد؛ مشاهده کنید. با این کار آسیب دیدگی آنها را بهه دقت ارزیابی خواهید کرد.
  2. انتهای شاخک خم شده را با یک موچین بگیرید.
  3. شاخک را به آرامی به حالت مستقیم بکشید. این کار را برای هر شاخک خم شده تکرار کنید.
  4. پین ها را با فشار دادن آهسته شارژر، به درگاه شارژر گوشی تست کنید. شاخک های شارژر باید به راحتی به داخل تلفن همراه سر بخورد.
  5. مقاومت آنها، به این معنی است؛ که شاخک ها نیاز به صاف کردن بیشتری دارند.

شکستگی سیم‌ها

  1. اگر سیم ها به سادگی ساییده شده اند؛ بند سیم  را با یک قیچی ببرید. لبه پاره شده را از هر طرف برش بزنید. اگر سیم از قبل دارای شکستگی است؛ هر طرف برش یا شکسته را باید عاری از سیم های سرگردان و عایق فرسوده باشد.
  2. حدود 2.5 سانتی متر، عایق را از دو طرف برش جدا کنید. سپس سیم ها آشکار خواهند شد.
  3. سیم ها را از اطراف برش به هم بپیچانید. رنگ سیم های یک طرف را با سیم های مربوطه در طرف دیگر برش مطابقت دهید. رنگ سیم ممکن است بسته به گوشی همراه شما متفاوت باشد.
  4. سیم های در معرض دید را به خوبی با نوار برق بپیچید.

بررسی کابل شارژ برای عیب یابی و تعمیر شارژر موبایل

کابل‌های شارژ معمولاً شایع‌ترین دلیل شارژ نشدن گوشی شما هنگام اتصال به برق هستند. کابل‌های شارژ با پیچیدن و باز کردن، پیچاندن و باز شدن زیادی مواجه می‌شوند، به خصوص زمانی که به طور منظم حمل می‌شوند، زیرا برخی از ما نمی‌توانیم بدون آن این کار را انجام دهیم. شارژرهایمان را همه جا با خود ببریم. اینها می توانند منجر به آسیب دیدن کابل شارژ شوند. کابل شارژ خود را به کابل دیگری تغییر دهید و ببینید آیا تلفن همراه شما شارژ می شود یا خیر، اگر شارژ می شود پس کابل شارژ شما معیوب بوده است.

آداپتور شارژر را بررسی کنید

ممکن است کابل شارژ را عوض کرده باشید و گوشی هنوز شارژ نمی شود و مطمئن هستید کابل شارژ معیوب نیست، پس باید آداپتور شارژر را بررسی کنید. کابل شارژ را بردارید؛ و درگاه اتصال بین آنها را چک کنید. اگر درگاه اتصال بوی سوختگی بدهد؛ پورت اتصال زنگ زده باشد، کابل شارژ با اتصال به آن بلرزد یا به درستی وصل نشود، باید آداپتور شارژر را عوض کنید.

همچنین، از استفاده از هر نوع آداپتور شارژر یا کابل شارژی برای شارژ کردن گوشی خود اجتناب کنید. هر گوشی تلفنی، برای شارژ شدن به طور موثر نیاز به ولتاژ خاصی دارد. شارژر شما باید این نیازها را برآورده کند. با خرید از فروشگاه‌های معتبری که محصولات اصلی می‌فروشند؛ کابل شارژ خود را تعویض نمایید.

گوشی خود را خاموش کنید

گاهی اوقات، تلفن شما از شارژر شما برق دریافت می‌کند. این در شرایطی است؛ که آداپتور شارژر شما به خوبی کار نکند. اما مشکلی در نرم افزار تلفن شما وجود دارد که تأیید می‌کند؛ تلفن در حال شارژ شدن است. بنابراین نوار وضعیت باتری تغییر نخواهد کرد. خاموش کردن تلفن ممکن است؛ این مشکل را اصلاح کند. همچنین می‌توانید با فشار دادن دکمه صدا و پاور گوشی خود را ریست کامل کنید. سپس آن را شارژ نمایید. اگر به شارژ پاسخ داد، ممکن است مشکل از آداپتور شارژر باشد.

عیب یابی پورت شارژ گوشی

عیب یابی و تعمیر شارژر موبایل

ما اغلب گوشی های خود را بدون قاب یا محافظی که از درگاه شارژ محافظت کند؛ در جیب و مکان های دیگر قرار می‌دهیم. آلودگی و زباله می‌تواند وارد درگاه شارژ شود. سپس باعث عدم اتصال شارژر به طور کامل به گوشی خواهد شد. با کمک مقداری نور، درگاه یا پورت شارژ گوشی خود را بررسی کنید. اگر کثیفی و زباله های قابل مشاهده پیدا کردید؛ یک مسواک نرم تهیه کنید. از مسواک برای تمیز کردن درگاه شارژ گوشی استفاده نمایید.

برای این کار می توانید از یک نوک نشانه نیز استفاده کنید. از چیزهایی مانند خلال دندان یا گیره کاغذ به هیچ عنوان استفاده نکنبد. بک خلال دندان می‌تواند به راحتی وارد درگاه شارژ شما شود. در نهایت به پورت شارژ آسیب خواهد رساند. گیره های کاغذ فلزی هستند؛ بنابراین می‌توانند الکتریسیته را هدایت کنند. آنها همچنین تیز هستند. به همین دلیل، می‌توانند باعث آسیب شوند. پس از پاک کردن زباله ها و کثیفی ها، شارژ را امتحان کنید. در صورتی که کار کرد؛ نشان دهنده درست شدن آن است.

دلایل کار نکردن شارژر

چند دلیل اساسی وجود دارد؛ که چرا شارژر شما کار نمی‌کند. برای مثال:

  1. پریز دیواری خاموش یا آسیب دیده یاشد.
  2. شارژر خراب شده است.
  3. پورت برق دستگاه دچار آسیب دیدگی است.

نحوه  عیب یابی و تعمیر شارژر  موبایل (شارژر خراب)

عیب یابی و تعمیر شارژر موبایل

در حالی که برخی از اصلاحات نیاز به سیم کشی مجدد خواهند داشت. راه حل های بسیاری وجود دارد که می‌توانید سعی کنید؛ شارژر خراب خود را دوباره به کار اندازید.

بررسی روشن بودن پریزها

برخی از پریزهای به سبک اروپایی دارای سوئیچ های جداگانه هستند. خانه‌های آمریکایی ممکن است؛ از محافظ‌های برق سوئیچ، سوئیچ چراغی کنترل کننده پریزهای دیواری یا شکن استفاده نمایند. ممکن است لازم باشد یک بریکر قطع شده را بازنشانی کنید. سپس مطمئن شوید که کابل ها به درستی وصل شده‌اند. تمام کابل های سیستم را از برق بکشید. چند دقیقه صبر کنید. سپس کابل ها را با دقت و به درستی دوباره وصل نمایید. هنگام قرار دادن مجدد، تأیید کنید که همه اتصالات محکم و دقیق هستند.

بررسی چراغ وضعیت

اگر با یک شارژر مک خراب کار می‌کنید؛ آیا چراغ وضعیت روشن می‌شود؟ همین امر در مورد چراغ های وضعیت در شارژرهای رایانه لپ تاپ و بسته های باتری شارژر قابل حمل نیز صدق می‌کند.

راه‌اندازی مجدد دستگاه شارژ

دستگاه بخش بزرگی از رفتار شارژ خود را کنترل می‌کند. بنابراین راه اندازی مجدد دستگاه به مشکلات تشخیص شارژ کمک خواهد کرد.

امتحان کردن خروجی جدید

پریزها قوی هستند؛ اما ممکن است خراب شوند. با مراجعه به مقاله آموزش کار با مولتی متر، در این مورد اطلاعات بیشتری کسب کنید.

بررسی آسیب دیدگی شارژر

اگر سیم را خالی، بدون عایق یا محافظ مشاهده کردید؛ می‌تواند منشا مشکل باشد.برای تعمیر این مورد، کابل را وصل کنید. سپس آنن را در هر دو انتها تکان دهید. اگر هنگام حرکت کابل، شارژر به طور متناوب کار کرد؛ سیم‌کشی مسی کابل آسیب دیده است. در صورت امکان، می‌توانید سیم را با یک سیم جدید جایگزین کنید. اگر سیم های برهنه یا آسیب دیده وجود دارند؛ سعی کنید کابل را تکان ندهید. زیرا خطر برق گرقتگی وجود دارد.

چک کردن قطعات

آداپتور، جداکننده خروجی، نوار برق، یا محافظ برق و هر قطعه اضافی را به طور موقت خارج کنید. فقط شارژر به پریزی که کار می‌کند متصل بماند. اگر پریز کار می‌کند؛ اما شارژر فعال نمی‌شود. احتمالاٌ  مشکل از پریز دیواری نیست. اگر شارژر هنگام وصل شدن به دیوار کار می‌کند؛ مشکل در یکی از قطعات حذف شده است. قطعات دیگر را یکی یکی اضافه کنید؛ تا زمانی که سیستم از کار بیفتد. سعی کنید قطعات را به ترتیب یا در مکان دیگری اضافه کنید.

کمک به بررسی فیوزها

هنگامی که جعبه فیوز را باز می‌کنید؛ به دنبال یک بریکر، آن را برگردانید. سوئیچ های یک ستون یا ردیف، معمولاً در یک جهت قرار می‌گیرند. اگر فیوزی را دیدید که دسته آن در جهت دیگر قرار دارد؛ آن فیوز خاموش شده است. فیوز پریز برقی را که بیشتر استفاده می‌شود؛ پیدا کنید. سپس آن را ریست کنید. در برخی کشورها، فیوزها در جعبه فیوز نگهداری می‌شوند. این جعبه، هر بخشی از پریزهای برق خانه را کنترل می‌کند. در کشورهای دیگر، فیوز در دوشاخه دیوار تعبیه خواهد شد.

kar-danesh

مطالب اخیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج + 20 =

لینک کوتاه: